All Channels и НБУ организират състезание за използване на изкуствен интелект в маркетинг комуникациите

Комуникационната група All Channels Group и Нов Български Университет организират AI Marketing Hackasprint, двудневно състезание за иновативно използване на технологиите за изкуствен интелект в маркетинга. Събитието ще се проведе на 26 и 27 май 2023 г. и ще събере студенти и специалисти до 24 години.

Участниците ще се състезават в отбори, за да мислят, разработят и представят атрактивни и иновативни идеи, задвижвани от най-новите технологии в областта на изкуствения интелект.
Студентите ще имат задачата да разработят маркетинг решения под формата на презентации по предварително подадени задачи, като целта е да се справят с максимален брой от тях. Оценяването на проектите ще се случи след презентиране от страна на участниците пред жури. Победителят ще спечели награда от 1000 лв.

Събитието има за цел да насърчава творческа и сътрудническа атмосфера, в която студентите по маркетинг могат да използват силата на технологиите за изкуствен интелект, за да трансформират индустрията. AI Marketing Hackasprint е платформа за студентите да общуват, учат и демонстрират своя талант в среда максимално доближаваща се до реалната.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *