AWS Community Day вече и в България

Предстои интересно събитие в сферата на облачните услуги – AWS Community Day Bulgaria 2023, което ще се проведе на 7 октомври в Sofia Tech Park. Това е еднодневна, управлявана от потребителите, техническа конференция на AWS, която е планирана и изнесена от лидерите на общността на потребителските групи на AWS.

Конференцията е организирана от българската компания Several Clouds и AWS Bulgaria User Group. AWS Community Day Bulgaria 2023 има за цел да улесни и насърчи обмена на полезна информация сред потребителската общност на AWS. Презентационните материали ще бъдат представени от водещи експерти и потребители на AWS, които споделят знанията си в сферата на облачните услуги.

В програмата има над 15 лекции, съсредоточени върху разнообразни и интересни теми, като Operational Excellence, Infrastructure as Code, Serverless, Dev experience, Data and AI, Generative AI, Training and Certification, Cost Optimization and FinOps, Security and Compliance, Reliability and High availability, Compute and Network optimization, Graviton processors и други.

Част от сесиите в AWS Community Day Bulgaria 2023:

✔ Generative AI on AWS
✔ Building Data Lake with Glue
✔ FinOps on AWS
✔ Scalable and Secure AI Infrastructure for Healthcare on AWS
✔ Cost-efficient PCI DSS on AWS Serverless
✔ AWS CodeGuru for Python
✔ Chaos Engineering on AWS
✔ Cloud Solutions for Space Challenges
✔ Becoming an AWS Solutions Architect

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *