Отличиха победителите в Националния конкурс „Учител на годината“

136 български учители бяха отличени за своя принос към образованието на събитие, организирано от Синдиката на българските учители (СБУ). Номинираните в конкурса „Учител на годината“ на СБУ получиха отличия за своята работа, както и специални подаръци от HUAWEI – България, който е партньор на Синдиката.

23-ма от номинираните съвременни будители бяха удостоени със званието „Учител на годината“, а 62-ма получиха Специалната награда на Председателя на СБУ. Заключителния етап на Националния конкурс „Учител на годината“, който тази година се проведе за 26-и път, се състоя броени дни преди 24 май.

Най-добрите учители на България бяха отличени в десет направления: Предучилищно възпитание и подготовка; Начално образование; Хуманитарно образование; Природо-математическо образование; Изкуства и спорт; Професионално образование; Директори и помощник-директори; Възпитателна работа, извънкласни и извънучилищни дейности, училищни психолози и педагогически съветници; Млади учители; Учители наставници.

HUAWEI е партньор на събитието от 2021 г. насам и полага усилия в подкрепа на българското образование, като инвестира в качеството на образователния процес и съвременна подготовка на педагогическите специалисти за работа в дигиталния 21-ви век.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *