LG с благотворителна сервизна кампания във Варна, Пловдив и Плевен

LG стартира своята кампания „Добър жест“ в три български града – Варна, Пловдив и Плевен, от 29 май до 9 юни. В рамките на кампанията, ще бъде позициониран изнесен сервиз на колела на откритата площ пред магазини Техмарт в избраните градове.

Всеки притежател на уред от LG (телевизори и аудио техника, перални и сушилни машини, хладилници, монитори), извън гаранция и нефункциониращ оптимално, ще има възможност да провери състоянието му, а екипът от професионалисти на компанията, да извърши ремонт, ако такъв е възможен. Освен това LG ще дари домакински уреди на домове за деца в неравностойно положение в същите градове.

Програмата на караваната на LG стартира от град Варна (29 и 30 май, бул. Цар Освободител 263), последванa от Пловдив (1 и 2 юни, ул. Недко Каблешков 10-12) и Плевен (8 и 9 юни, бул. Европа 6). Всеки, който е заинтересован и иска да провери изправността на своите устройства, трябва да се обади на LG център за обслужване на клиенти 0700 1 54 54, да провери дали отговарят на изискванията и да планира час за посещение на LG сервизен офис на колела.

Кампанията е достъпна за LG продукти, закупени след 1 януари 2018 година и чиято редовна гаранция вече е изтекла, както и за уреди, които все още са в гаранция и нямат физически наранявания. Ако е възможно уредът да бъде поправен, професионалистите на LG ще го направят напълно безплатно.

По време на кампанията, с хаштаг #LGДобърЖест, всеки потребител може да сподели своя пример за мил жест и да продължи пътеката на добрите дела. На домовете за деца във Варна, Пловдив и Плевен, LG ще дари домакинските и технологични уреди, от които имат нужда – климатици, перални и сушилни машини.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *