Total War: PHARAOH на Creative Assembly Sofia идва през октомври

SEGA и Creative Assembly Sofia представиха Total War: PHARAOH, следващата част от стратегическия франчайз, която ще излезе на пазара през октомври 2023 г. С нея влизате в събития от периода на Новото царство на Египет.

Това е второто самостоятелно заглавие на българското студио след изключително успешната А TOTAL WAR SAGA: TROY, която беше заявена от повече от 7.5 милиона потребители само в първите 24 часа от пускането си на пазара.

Фараонът е мъртъв и хората от Египет, Ханаан и хетската империя се нуждаят от нов лидер. Мнозина бленуват за тронa, но пътят към него е изключително опасен. Като водач на тези велики народи, трябва да преодолеете обществения колапс, да се изправите срещу природни бедствия и да съумеете да защитите хората си от нашествениците.

Изберете един от осемте ръководители на фракции от три богати културни центъра, всеки с уникален стил на игра, и поемете командването на неустрашими армии. Независимо дали сте ненадминат дипломат, дали влизате решително в битка като непоклатим командир или причинявате хаос като безстрашен военачалник, единственото важно нещо е да станете водач, който историята ще запомни.

От плодородните брегове на река Нил до ветровитите, сухи пустини на Синайския полуостров и планинските скали на древна Мала Азия, това великолепно визуално пресъздаване на Древен Египет, Ханаан и Анатолия възражда невероятната красота и свирепост на тези земи в най-бурната им епоха.

Вражеските армии не са единствените предизвикателства, които трябва да преодолеете на бойното поле. Поведете войниците си през внезапни и драматични промени на времето като дъжд, непоносими горещини, гръмотевични и пясъчни бури, които пряко влияят както на поведението на армиите на бойното поле, така и върху терена на битката. Също така, огнените стрели и факли могат да причинят пожари, които бързо да се разпространят по бойното поле, докато опустошават гори и причиняват сериозни щети на селищата.

Чрез предварителна поръчка сега, играчите могат да се възползват от редица бонуси за ранно приемане, включително възможността да участват в уикенд с ранен достъп, козметичен пакет Avatar of the Gods и козметичен пакет Heart of the Shardana.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *