Автомобили и технологични иновации на TRUCK EXPO 2023

Докъде e стигнала индустрията на модерния транспорт ще покаже TRUCK EXPO 2023 – от 8-ми до 10-ти юни в Пловдив, на територията на Международния панаир. Входът е свободен след регистрация. Вземете своя безплатен пропуск от тук: https://truckexpo.eu/visitors/registration-2.html.

Искахме да предложим нов и различен начин за представяне на иновациите в транспорта, защото превозните средства с инвестиционно предназначение са флагман на високите технологии и оборудване в автомобилите, казват от Асоциацията на автомобилните производители, организатор на TRUCK EXPO. По думите им освен специалистите в сектора и професионалната публика, така могат да бъдат приобщени дори хора, които нямат никаква връзка с камионите, но се интересуват от развитието на технологиите и новите концепции за мобилност.

Изложителите на TRUCK EXPO 2023 са подготвили десетки нови технологии и модели, които ще бъдат представени за първи път в България. Ето някои от тях, които ще предизвикат интереса на посетителите на изложението. DAF ще представи част от новата си гама тежкотоварни Construction автомобили, MAN ще покаже 360-градусово виждане през система с камери, вместо конвенционалната система с огледала за следене на пространството около автомобила.

В лекотоварния сегмент, TOYOTA Prоace Family дебютира за българският пазар с пълна гама модели с напълно електрическо задвижване. Очаквайте премиерното за страната ни полуремарке KRONE Cool Liner с хладилен агрегат Celsineo. Бордовите полуремаркета Krone Profi Liner и Mega Liner, които също ще бъдат представени на изложението, могат да се похвалят с нов тип портални врати и под за улеснена експлоатация, а в тъмното вече ще се виждат отдалеч с последната генерация стоп светлини на Hella (Gen.2).

Има още изненади като самосвалното полуремарке SCHMITZ CARGOBULL SKI 24 SL 7.2 и хладилното полуремарке SCHMITZ CARGOBULL SKO SMART EXECUTIVE, което вече е оборудвано с последно поколение телематична система TrailerConnect.

TRUCK EXPO 2023 ще отвори врати на 8-ми юни от 10:00 часа на откритите площи на територията на Международен панаир Пловдив. Официалното откриване ще бъде в 11:00 часа, а от 13:00 ч. на щанда на FORD TRUCKS Ути Бъчваров ще приготви вкусна храна, с музика, настроение и много изненади за посетителите, по повод 30-годишнината на компанията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *