tbi bank дава до 3% лихва по депозити в мобилното си приложение

tbi, предлага нова възможност на клиентите си да получат по-висока доходност, като спестяват дигитално. Мобилното приложение на tbi вече има нова функционалност – откриване на срочни депозити в лева и евро за срок от 3 месеца до 3 години, и лихва до 3%.

Клиентите могат да открият депозит през tbi bank app в рамките на няколко секунди, с минимална сума от 1 лев или евро. Спестяванията до 196 хил. лв. са защитени от Фонда за гарантиране на влоговете.

tbi bank, няма такси за откриване, поддържане и закриване на депозит. Единственото условие за вложителите е да изтеглят безплатното мобилно приложение tbi bank app, да открият сметка в приложението и да заявят своята карта neon. За клиентите, които предпочитат да бъдат обслужвани в офис на банката, tbi предлага до 2.8% лихва по депозити в евро и лева и до 3% за депозити в щатски долари.

Сред другите спестовни функционалности, които са достъпни единствено в приложението на tbi bank, са лихва по разплащателната сметка към карта neon в размер на 2.1% за суми до 2 хиляди лева (и 0.15% за суми от 2 хиляди до 196 хиляди лева) и виртуалната „Касичка“, която позволява на клиентите да заделят редовно определени от самите тях суми за постигане на различни спестовни цели.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *