Lenovo ThinkSmart View Plus е близо до официалния си дебют

Lenovo обяви че скоро ThinkSmart View Plus, самостоятелно устройство за сътрудничество, сертифицирано за Microsoft Teams Display, ще достигне до някои пазари.

ThinkSmart View Plus е интегрирано устройство с 27-инчов мултитъч дисплей, предлагайки персонализирана и гъвкава функционалност на Microsoft Teams Display с допълнителни функции за защита, осигуряващи достъп до чат, календар и файлове в Teams, като същевременно позволява на служителите да се присъединяват към срещи чрез устройството.

Новото решение за интелигентно сътрудничество предлага и възможности за hotdesking, което позволява на служителите бързо да намират гъвкави работни пространства, за да обменят идеи и да провеждат разговори, да организират ad hoc срещи или да използват личния си профил в Teams. След като влязат в него, служителите могат да се насладят на плавен преход от домашния си офис към работния без сложни настройки, като същевременно имат персонализирано изживяване.

За да могат потребителите да обсъждат идеи заедно, ThinkSmart View Plus разполага с писалка и приложение за бяла дъска на Microsoft. Има и саундбар с два 5W високоговорителя и масив с четири микрофона, както и 4K IRGB камера с автоматично рамкиране и функции за сигурност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *