Huawei Roadshow демонстрира нови B2B решения в София

Huawei Roadshow отново е в България, като камионът на технологичната компания ще е на паркинга на MEGAPARK в гр. София, бул. „Цариградско шосе“ 115 Г на 4, 5 и 6 юли, 2023 г.

На 5 юли Huawei Roasdhow ще бъде отворен за гости от 10:00 часа, проявяващи интерес към технологично изложение. Те ще имат възможност да разгледат на най-новите технологични B2B решения на Huawei, които ще бъдат презентирани от представители на компанията.

Huawei реализира своето европейско XtoB Roadshow, с помощта на което предоставя нови възможности за бизнеса, базиран на множество свързаности, разнообразие от приложения и диференцирано обслужване. Всяка година камионът с оборудване прекарва по няколко дни в над 20 държави из Европа, предоставяйки възможност на гостите на изложението да се докоснат до последните нововъведения в технологичния свят.

Huawei представя концепцията XtoB, която осигурява синергия между връзки (5G, кампус мрежи, облачни мрежи и др.) и облачни и крайни изчисления, центрове за данни, индустриален интернет на нещата (IIoT) и инегрирани услуги. Именно това Huawei нарича разширена свързаност за разширен бизнес (eXtended Connectivity for eXpanded Business).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *