A1 предлага Видеотека за абонатите на мобилна и безкабелна телевизия

А1 вече предлага „видео при поискване“ (VOD) и за своите абонати на мобилна и безкабелна телевизия, както и за клиентите на домашна телевизия Xplore TV, които ползват интернет услуги на друг доставчик. Първоначално потребителите ще могат да се абонират за пакета MAX видеотека, който предлага редица филми, сериали, научно-популярни предавания, спортни тренировки и други.

Досега А1 предлагаше „видео при поискване“ със своята Видеотека само за абонати на интерактивната ТВ платформа Xplore TV чрез Set Top Box устройство. С нея потребителите могат да наемат актуални заглавия от чуждестранното и българско кино за период от 48 часа, или да се абонират за пакета MAX видеотека. Сега пакетът MAX видеотека става достъпен и за клиентите на телекома, които използват ТВ услуга, чрез приложение за смартфон, телевизор или гледат Xplore TV през компютър.

Клиентите на телекома могат да се абонират за MAX видеотека срещу 1,99 лева на месец, като първият месец ще бъде безплатен. Услугата може да бъде заявена от приложението Моят А1, в магазин на А1 и директно от приложението за смарт телевизор. Потребителите на мобилна и безкабелна телевизия от А1 скоро ще имат възможност и да наемат хитови филми от българското и международно кино.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *