Vivacom приключи сделката за придобиване на Телнет

Vivacom финализира успешно сделката за придобиване на 100% от капитала на Телнет – един от водещите доставчици на фиксирани услуги в Северна България.

„Щастливи сме да посрещнем Телнет в нашето голямо семейство. С екипа на компанията споделяме една визия – предоставяне на иновативни висококачествени услуги, като поставяме клиента на първо място. Вярвам, че заедно можем да покорим нови върхове и да продължим да затвърждаваме силните позиции на Vivacom на българския пазар“, каза Николай Андреев, главен изпълнителен директор на Vivacom.

Телнет е с добре развита инфраструктура и присъствие в над 110 населени места в регионите на Велико Търново, Габрово и Русе. Операторът предлага услуги за частни и бизнес клиенти, както и разработване на индивидуални решения.

„За нас е чест да се присъединим към компания от ранга на Vivacom. Тази крачка ще даде възможност на настоящите ни клиенти да получат достъп до изключително богато разнообразие от иновативни продукти и услуги и отлично клиентско изживяване за цялото семейство или бизнеса. Още веднъж отправяме благодарности към целия екип на Телнет за отличната работа, без която тази стъпка нямаше да бъде възможна“, коментираха от мениджмънта на Телнет.

Сделката, одобрена от Комисията за защита на конкуренцията, след провеждане на задълбочена проверка, е поредната стъпка в стратегията за растеж на компанията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *