Сгъваемият Motorola razr 40 вече е наличен в България

Представеният в началото на миналия месец нов сгъваем модел на Motorola razr 40 вече е наличен в България. От компанията споделиха, че устройството може да бъде закупено във всички телекоми и специализирани магазини за потребителска електроника на препоръчителна крайноклиентска цена от 1599 лв. Устройството идва в три цвята: Sage Green, Vanilla Cream и Summer Lilac.

razr 40 се отличава със същия вътрешен дисплей като при Ultra, но с опресняване до 120 херца. Най-забележимата разлика е по-малкият външен дисплей, който обаче запазва всички функции, очаквани от един смартфон от висок клас.

Телефонът е с отличителен и стилен външен вид, съчетаващ Gorilla Glass и изкуствена кожа. Той се предлага с цветове, подбрани в партньорство с Pantone, като например: Sage Green, Vanilla Cream и Summer Lilac. Основната камера включва 64MP сензор с оптична стабилизация, както и 13MP с обектив Ultrawide + Macro Vision. Освен това можете да използвате 32MP предна камера.

Заложено е на чипсет Snapdragon 7 Gen 1 с 8GB RAM и 256GB памет за файлове. Батерията тук е с капацитет 4000 mAh с бързо зареждане 30 вата и безжично зареждане. Добавени са и стерео високоговорители с Dolby Atmos.

И двата нови razr смартфона работят с Android 13 и предлагат характерното за motorola преживяване, включително: прости жестове, персонализирани настройки за забавление и възможност за персонализиране според стила на всеки потребител. Освен това и двете устройства предлагат богат набор от функции за сигурност, включително ThinkShield, Moto Secure и Moto KeySafe.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *