Lenovo разширява гамата си мобилни работни станции ThinkPad

Lenovo представи най-новите попълнения в портфолиото си от мобилни работни станции ThinkPad. Те идват с новите мобилни процесори AMD Ryzen PRO 7040 Series с опция за професионални графики с NVIDIA RTX.

Устройствата от серията ThinkPad P осигуряват висока производителност, отличителен дизайн и издръжливост при тежки работни процеси. Те поддържат Windows 11 и няколко варианта на Linux.

Новите модели

ThinkPad P16v: Работна станция за създателите на съдържание, които се нуждаят от повече мощ, за да се справят с големи натоварвания и да изпълняват няколко процеса едновременно с лекота. Мобилната работна станция може да се конфигурира с процесори до AMD Ryzen 9 PRO 7040 HS Series Mobile и NVIDIA RTX 2000 Ada Generation лаптоп графичен процесор, както и опция за конфигурация със система с два охладителни въздушни потока. Предлагат се и редица опции за избор на дисплей, включително с IPS панел с яркост 800 нита с ниски нива на излъчване на синя светлина, и най-новите функции за сигурност от типа „chip-to-cloud“, които помагат за защита на данни и идентичността в движение.

ThinkPad P14s Gen 4 and P16s Gen 2: Мобилни работни станции за професионалисти постоянно в движение, преподаватели и студенти, които търсят идеалното съотношение между производителност и мощност на привлекателна цена, без да се правят компромиси със сигурността и издръжливостта. Те се предлагат в черен или сив цвят и имат опция за конфигурация с мобилни процесори до AMD Ryzen 7 PRO 7040 Series с интегриран графичен процесор AMD Radeon™ 700M Series. Мобилните работни станции разполагат и с няколко опции за дисплей, включително OLED и такивас ниски нива на излъчване на синя светлина, опция за 5MP камера, както и редица опции за капацитет на батерия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *