Yettel с лятна томбола в мобилното си приложение

Лятна томбола с награди очаква потребителите на мобилното приложение на Yettel с кампанията „Избери си награда“. До 31 август всеки участник ще може да се включи в тегленето на награда от Philips и дори сам да избере за кой продукт на марката да се състезава.

За да изпробват късмета си, потребителите трябва да открият банер в секция за „За теб“ в приложението Yettel. Той ще даде възможност на участниците да се включат в томболата и сами да изберат продукта, който биха искали да спечелят в тегленето.

Наградите включват 5x уреда Philips Airfryer XXL, 5x система за гладене с пара Philips All-in-One 8000 Series, 3x автоматична машина за еспресо Philips 5400 Series и 3x безкабелна прахосмукачка за сухо и мокро почистване Philips Wireless Vacuum 8000 Series Aqua Plus.

Всеки от потребителите на мобилното приложение може да участва в томболата веднъж в периода на кампанията. Печелившите ще бъдат изтеглени през септември в рамките на 14 календарни дни, считано от 01.09.2023 г., а всички победители ще бъдат уведомени лично.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *