А1 дава неограничени мегабайти през уикендите на август

А1 дава възможност на абонатите си на мобилна услуга да се възползват от неограничени мегабайти през уикендите на август. Бонус мегабайтите могат да бъдат активирани еднократно през мобилното приложение и уеб портала Моят А1.

За да активират своя бонус, потребителите трябва да са частни клиенти с абонамент за мобилна гласова услуга или мобилен интернет от А1 и да направят няколко бързи стъпки в Моят А1. Клиентите трябва да влязат в профила си и да намерят банера на промоционалната кампания. След натискането му ще се визуализира страница с всички телефонни номера, свързани с профила в приложението. Потребителят трябва само да маркира номерата, които иска да получат бонуса, и да натисне бутона „Активирай“.

Кампанията ще продължи през четирите уикенда на август, а последният срок за активация на бонуса е 24 август – преди последният уикенд на месеца. Активацията се прави еднократно и веднъж направена, ще бъде валидна за целия период на инициативата. Неограничените мегабайти важат както за 4G, така и за гигабитовите скорости на 5G ULTRA мрежата на телекома, спрямо това дали потребителите са имали достъп до нея преди началото на кампанията.

Избраните номера ще получават бонус неограничени мегабайти всеки уикенд до края на август (от 00:00 часа в събота до 23:59 часа в неделя). Ако регистрацията е направена до 23:59 часа в четвъртък, клиентите ще ползват неограничени мегабайти на максимална скорост от уикенда на същата седмица, а заявки направени след този час ще бъдат активни от следващия уикенд на месеца.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *