Филмът за Кристиан Таков идва в HBO Max през септември

Филмът, проследяващ житейския път на доц. Кристиан Таков ще се гледа у нас и на Балканите. Българският документален филм “Моралът е доброто” влиза в селекцията с родни заглавия в стрийминг платформата на Warner Bros. Discovery – HBO Max – у нас и в още шест балкански държави.

Премиерата е насрочена за 22 септември с достъпност от сутринта в платформата и от 21:00 часа по телевизионния канал HBO. “Моралът е доброто” е продуциран и се разпространява от “Аффлатус”. Филмът е дебют като режисура и сценарий на Веселин Диманов. В документалния портрет са включени неизлъчвани и архивни кадри, интервюта със семейството, колеги, приятели и съмишленици на доц. Таков.

“Моралът е доброто” ще може да се гледа от потребителите на HBO Max в Хърватия, Сърбия, Словения, Северна Македония, Босна и Херцеговина и Черна гора и България.

У нас в селекцията със съвременни български филми, са още и Жълт олеандър, В сърцето на машината, Петя на моята Петя, Истината за група Жигули, Завръщане 2, Нямаш място в нашия град (българска документална HBO копродукция), Отново съм тук (документален), Страх, Трансгресия, Love.net, Диви и щастливи, Тилт, Бетонни фараони (българска документална HBO копродукция), Вездесъщият, Възвишение, Граница, Дамасцена преходът, Дзифт, Доза щастие, Докато Ая спеше, Дъвка за балончета, Завръщане, Източни пиеси, Ирина, Каръци, Маймуна, Никой, Обърната елха, Отчуждение, Писма до Антарктика, Писмо до Америка, Подслон, Прелюбодеяние, Прокурорът, защитникът, бащата и неговия син, Събирач на трупове, Тихо наследство (българска документална HBO копродукция), Хотел Рай българска документална HBO копродукция), Чия е тази песен (документален).

Всички те са с налични субтитри на български, за улеснение на хора с нарушения в слуха.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *