Вече може да добавяте карти за достъп в приложението Huawei Wallet

Приложението Huawei Wallet, което идва със смартфоните на Huawei, вече позволява добавянето на карти за достъп. За да използвате новата функционалност, е нужно да го изберете като приложение за плащане чрез NFC (Settings  More connections  NFC  Default app  Huawei Wallet).

След като изберете Huawei Wallet като приложение за NFC плащане, го отваряте, в него избирате Access cards и следвате по-нататъшните инструкции. Те изискват да доближите картата си до NFC областта на гърба на смартфона и когато приключите, ще можете да използвате самия смартфон като карта за достъп до сграда или бариера. По този начин можете да клонирате до 5 карти за достъп на един смартфон и те ще функционират дори и без той да е свързан с интернет.

Тази функция е съвместима с по-високия клас актуални модели на Huawei, като P60 Pro, P50 Pro и P50 Pocket, nova 9, nova 10, nova 10 Pro, nova 11 и nova 11 Pro, Mate 40 Pro, Mate 50 Pro, Mate Xs 2 и Mate X3.

Huawei Wallet е част от платформата Huawei Mobile Services (HMS), която включва още собственият магазин за приложения на Huawei, AppGallery, в топ 3 в света, рекламната платформа Petal Ads, колекцията Themes, търсачката Petal Search, музикалната платформа Huawei Music и други. Тя е достъпна в над 170 държави и региони в света, наброява над 580 милиона активни потребители в света на месечна база и над 6 милиона регистрирани разработчици.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *