Часовници Huawei с отстъпки до 100 лв от Vivacom

До края на август Vivacom предлага намаления до 100 лева на смарт часовници Huawei в своите магазини и онлайн. В промоционалната оферта попадат Huawei Watch GT 3 и GT 3 Pro, както и част от премиум моделите от сериите Watch 4 и Watch 4 Ultimate. Преференциалните цени са в комбинация с план Unlimited.

Watch GT 3 и GT 3 Pro залагат на дизайн, наподобяващ класическия часовник, като моделите са в няколко размера – 42 мм, 43 мм и 46 мм. Цветовите опции включват черен, златист, сребрист или бял корпус. Моделите са с AMOLED дисплеи и издръжливост на батерията до 14 дена в зависимост от вариацията и честотата на употреба. Смарт часовниците идват със сензори и алгоритми, проследяващи пулса, съня, кислорода в кръвта, нивата на стрес и температура на кожата.

Watch 4 и 4 Pro идват с 1,5-инчов LTPO AMOLED цветен екран с резолюция 466х466 пиксела и PPI 310. Двата модела разполагат с изключително издръжливи корпуси от титан и неръждаема стомана с тъмнокафява кожена каишка и черна флуороеластомерна каишка. Устройствата позволяват провеждане на обаждания, изпращане и получаване на SMS-и, слушане на любими песни и получаване на информация за местоположението без нужда от телефон. Watch 4 проследява седем ключови здравни индикатора наведнъж, включително респираторни и сърдечно-съдови показатели. Функционалността на моделите от серията се допълва от издръжливостта на батерията, възможност за гмуркане до 30 м, устойчивост на вода и прах и съвместимост с Android и IOS.

Watch Ultimate е първият смарт часовник с корпус от аморфен метал, базиран на цирконий, което го прави по-здрав и устойчив на износване и корозия и подходящ за всички изследователи. Моделите са налични в син и черен цвят с 1,5-инчов LTPO AMOLED цветен панел, покрит изцяло със сапфирен кристал. Часовникът е подходящ за почитателите на гмурканията, защото позволява потопяване на дълбочина 100 метра и е оборудван с 16-структурен водоустойчив дизайн, микрон-ниво водонепропусклив филтър и поддържа широка гама от алгоритми за информация по време на подводни активности.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *