Vivacom с нова промо оферта за малкия бизнес

Vivacom обяви новата си оферта за малкия бизнес чрез своята кампания „Бизнес великани“. Новата оферта включва план Unlimited 300 с месечна такса от 1 лев за първите три месеца (33.32 лв. месечна такса след този период) и отстъпки, започващи от 200 лева, на избрана селекция от смартфони. Офертата е валидна между 21-ви август и 30-ти септември.

Тарифният план Unlimited 300 включва неограничени минути и SMS-и в България и роуминг в страни от ЕС. Unlimited 300 предлага също така неограничени мегабайти мобилен интернет с максимална скорост до 300 Mbps с достъп до 5G мрежата на телекома. В пакета са налични 2000 MB интернет за роуминг в определени мрежи в Сърбия, Турция и Северна Македония. Абонаментният план включва и дигитален абонамент за Капитал с актуални корпоративни новини, финансови анализи и проучвания за бизнеса.

Освен новото специално предложение, Vivacom предлага редица други решения, които подпомагат дейността на бизнеса – сред тях са дигитални решения за оптимизация и повишаване на ефективността на бизнеса, като облачна инфраструктура, ИТ консултации, телевизия за бизнеса с права за публично излъчване, онлайн магазин, създаване на уеб сайт, както и решения за защита срещу зловреден софтуер.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *