Tesla пуска обновения Model 3 с пробег до 629 км

Tesla пуска в продажба обновения Model 3 в Китай, Европа и други региони. Моделът идва с лек редизайн, по-голям пробег с един заряд и обновен интериор с нови материали, както и по-висока цена в някои региони. Доставките в Европа започват идния месец.

От компанията публикуват снимки, показващи стиловите промени, особено в предната част, която е по-изчистена и по-малко обемиста от преди. Това изглежда помага и за постигането на до 629 км с едно зареждане (WLTP). Постижението е с до 12% по-добро от предходния модел.

Tesla обещава също “по-добро качество на шофиране и по-спокоен стил на шофиране, благодарение на по-здравата конструкция и актуализираната настройка на окачването.” Предлагат се два нови цвята (ultra red & stealth grey) за €2,000 над базовия бял цвят.

Интериорът също е бил обновен с по-изискани материали, вентилирани седалки и околна светлина, като има и заден сензорен екран, предоставящ забавления и контрол над климатичната система на пътниците на задната седалка. Междувременно главният сензорен екран предлага повече използваемо пространство.

Model 3 има 360-градусово акустично стъкло, което гарантира по-нисък звук в купето. Той също разполага с по-добра аудио система с до 17 говорителя, два субуфера и два усилвателя. Новият Long Range е с цена 50990 евро, а стандартната версия идва на 42990 евро с пробег до 513 км.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *