Нова соларна външна батерия от Sandberg зарежда телефони и компютри в движение

Sandberg представи новата си сгъваема соларна външна батерия Solar 6-Panel Powerbank 20 000, която вече е достъпна и на българския пазар. Тя е част от серията Sandberg Active и е оборудвана с шест сгъваеми слънчеви панела. Особено подходяща е за туризъм, разходки и пикници в парка, работа на открито и други активности далече от електропреносната инфраструктура.

Моделът е с капацитет 20 000 милиамперчаса, което е достатъчно да обезпечи нуждите от ток на един човек за мобилни устройства за цяла седмица. В добавка разполага и с шест слънчеви панела.

Слънчевите панели могат да се прикрепят към батерията само с щракване, при което се получава комбинирано устройство или да бъдат отстранени според нуждите. Ако бъдат разгънати напълно, те имат обща мощност от 7,5W на силно слънце – достатъчно за пълно зареждане на смартфон за няколко часа.

Както самата батерия, така и панелите имат стилен и изчистен дизайн и са относително компактни за капацитета си. Тя е оборудвана с три мощни порта, благодарение на които можем да зареждаме няколко устройства едновременно. При това на висока скорост, тъй като външната батерия може да генерира до 56W общо. Тя, както и слънчевите панели, отговарят на IPX4 стандарта за водоустойчивост и могат да се закрепят за раница или палатка с помощта на карабинери.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *