Слушалките Dan Clark Audio вече официално и в България

Луксозните слушалки Dan Clark Audio вече са налични официално в България. Техен вносител у нас е V System. Устройствата са от висок клас и се отличават както със звуковите си характеристики, така и с комфорта и цялостното изживяване, които предоставят. Те имат спечелени десетки отличия за най-високо качество, присъдени от международни организации.

Компанията Dan Clark Audio е основана с името MrSpeakers през 2012 г. от предприемача Дан Кларк. Първоначално тя предлага модифицирани слушалки от други производители, което позволява на нейния собственик да набере необходимите средства, за да създаде собствени продукти от висок клас, без да търси финансиране от инвеститори.

В първите си продукти той се фокусира върху конкретен проблем – как да направи затворените слушалки да звучат по-отворено, като същевременно осигуряват изолацията, от която потребителите се нуждаят. Резултатът са първите в света 3D принтирани слушалки – Alpha Dog. С приходите от тях Дан Кларк финансира разработването на първия изцяло създаден от него модел – ETHER. Скоро след това фирмата му се превръща във водещ производител на планарни магнитни слушалки, печелейки награди и отличия от цял свят.

През 2019 г. MrSpeakers стават Dan Clark Audio, която и до днес е лидер в сегмента на отворените и затворени планарни слушалки. Днес тя има множество патенти в тази област както за иновативни технологии, така и за дизайн. Българската фирма вече предлага пълната гама продукти на Dаn Сlаrk Аudіо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *