Huawei Watch Ultimate Gold Edition – ултра премиум смарт часовник

Миналата седмица Huawei представи едни от най-скъпите и премиум смарт часовници – Huawei Watch Ultimate Gold Edition, който струва 2999 евро. Цената е в тон с дизайна и състава на модела. Той включва всички функции на Huawei Watch Ultimate, но с нов външен вид.

Часовникът идва с елементи от злато, включително и коронката за системна навигация, като е използван процес на диамантено гравиране. Има също златна PVD титанова каишка с регулируема закопчалка.

Рамката е от нано-микрокристална керамика, използвайки повече от 24 техники, CNC прецизно обработване и фино гравиране. Керамиката е 6 до 7 пъти по-твърда от неръждаемата стомана, предоставяйки свойства за устойчивост срещу драскане и корозия.

Huawei Watch Ultimate Gold Edition разполага с екран LTPO AMOLED с размер 1,5 инча, който е защитен със сапфирово стъкло. Часовникът има разделителна способност от 466 x 466 пиксела и 311 PPI.

Часовникът разполага с индивидуален циферблат, който съвпада с каишката и страничната лента. Освен това има множество други персонализирани циферблати в магазина, които можете да комбинирате. Watch Ultimate Gold Edition има сертификат ISO 22810 за водоустойчивост до 10 ATM, което означава, че издържа на гмуркане до 100 метра под вода.

Huawei Watch Ultimate Gold Edition е с батерия, издържаща до 2 седмици и бързо безжично зареждане. Той се очаква през октомври в Европа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *