Vivacom предлага обаждания през WiFi мрежи и в ЕС

Vivacom предлага на своите клиенти услугата VoWiFi (Wi-Fi Calling), която позволява да се осъществяват обаждания през Wi-Fi мрежа. Обажданията използват включените минути в абонаментните планове на потребителите, без допълнителни такси и без значение от вида мобилен план, който са избрали.

Услугата е достъпна през абсолютно всички Wi-Fi мрежи на територията на страната, а Vivacom e единственият телеком у нас, който я предлага и на територията на Европейкия съюз.
VoWiFi е изключително удобна за потребителите, особено в моментите, в които са на място без мобилно покритие или пък искат да използват своето устройство по време на самолетен режим, когато Wi-Fi мрежа е налична на борда.

Активирането на услугата е напълно безплатно за всички клиенти на Vivacom – необходимо е само VoWiFi съвместимо устройство със съответната софтуерна версия. Услугата е на разположение за клиентите на Vivacom от 2018 година и към момента поддържа над 215 модела Android устройства от 14 различни бранда, включително Samsung, Huawei, Xiaomi, Motorola и други. А с новата iOS 17 – вече и за следните iPhone модели с тази версия:

iPhone15; iPhone 15 Plus; iPhone 15 Pro; iPhone 15 Pro Max; iPhone 14; iPhone 14 Plus; iPhone 14 Pro; iPhone 14 Pro Max; iPhone 13; iPhone 13 mini; iPhone 13 Pro; iPhone 13 Pro Max; Phone 12; iPhone 12 mini; iPhone 12 Pro; iPhone 12 Pro Max; iPhone 11; iPhone 11 Pro; iPhone 11 Pro Max; iPhone XS; iPhone XS Max; iPhone XR; iPhone SE, второ поколение или по-нов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *