Vivacom започва продажбата на iPhone 15

Официалните продажби на iPhone 15 в мрежата на Vivacom стартираха днес, като най-новите iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max ще могат да бъдат закупени във всички магазини на телекома, както и онлайн на vivacom.bg. Компанията ще предложи и второто поколение на безжичните слушалки AirPods Pro с MagSafe зареждане и USB-C, както и оригинални Apple аксесоари.

Новата серия на Apple ще се предлагат в комбинация с всички актуални Unlimited планове на Vivacom, чрез всички налични възможности за покупка в цялата търговска мрежа на телекома – в брой, на лизинг за срок от 24 месеца или 36 месеца.

Цената на лизинг за 36 месеца при сключване на 24-месечен договор за план Unlimited 300 ще бъдат, както следва:

• 56,98 лв. на месец за iPhone 15 128 GB
• 64,98 лв. на месец за iPhone 15 Plus 128 GB
• 70,98 лв. на месец за iPhone 15 Pro 128 GB
• 85,98 лв. на месец за iPhone 15 Pro Max 256 GB

Първите клиенти, закупили някои от новите модели iPhone с план Unlimited, ще могат да се възползват от сърфиране без ограничение на скоростта в мрежата на Vivacom до края на октомври.

Новата iOS 17 вече поддържа VoWiFi – услуга, предоставяща възможност за разговори чрез WiFi мрежа. Обажданията използват включените минути в абонаментните планове на потребителите на Vivacom, без допълнителни такси и без значение от вида мобилен план, който са избрали. Услугата е достъпна през абсолютно всички WiFi мрежи на територията на страната, а Vivacom e единственият телеком у нас, който я предлага и на територията на Европейския съюз.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *