Sony INZONE Buds – изцяло безжични гейминг слушалки тип тапи

Sony представи напълно безжичните си геймърски слушалки INZONE Buds, както и безжичните слушалки с микрофон INZONE H5. И двата модела са разработени в сътрудничество с отбора по електронни спортове Fnatic, който ще отпразнува своя 20-ти рожден ден през 2024 г., а тази година спечели две последователни международни титли на шампионата VALORANT Champions Tour.

INZONE Buds

Слушалките предлагат 360-градусов пространствен звук, като създават персонализирано звуково поле. Като анализира не само формата на външната мида на ухото, но и акустичните характеристики на ушния канал, INZONE Buds възпроизвеждат по-прецизен обемен звук.

Заложено е на специално разработен Dynamic Driver X, който възпроизвежда широк честотен диапазон и е използван и при наскоро пуснатия на пазара модел напълно безжични слушалки WF-1000XM5. За диафрагмата на Dynamic Driver X са използвани различни материали за купола и ръба, което гарантира минимално изкривяване и ясен звук.

Възможностите на INZONE BUDS за активно шумопотискане, блокират фоновия шум. Новият процесор L1 с по-ниско енергийно потребление осигурява до 12 часа живот на батерията за слушалките и до общо 24 часа живот на батерията с калъфа за зареждане.

INZONE Buds се предлагат с USB-C донгъл, който осигурява латентност под 30ms. Слушалките са налични в два различни цвята – черно и бяло.

Ключови характеристики на INZONE H5

  • Безжични: 2.4GHz безжична връзка.
  • 360 Spatial Sound for Gaming: Прецизно 3D позициониране на звука.
  • Изключителен комфорт: Леки само 260 г с меко прилягащи наушници и специален дизайн за по-малко натиск и дълги гейминг сесии.
  • Кристално чиста комуникация: Базирано на AI шумопотискане и двупосочен микрофон гарантират ясни разговори по време на игра.
  • Живот на батерията: 28 часа при безжична връзка.
  • Кабелна връзка: Възможност за 3.5 мм жак.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *