Vivacom предлага новия Huawei Watch Ultimate Design

Наскоро Huawei представи ултра премиум умния си часовник Watch Ultimate Design. Смарт часовникът е част от наскоро обявената стратегия на Huawei – Fashion Forward, a междувременно Vivacom обяви, че предлага новия модел на цени от 132.98 лв. на месец на лизинг за 36 месеца със сключване на 24-месечен договор с план Unlimited MAX. При интерес потребителите могат да заявяват часовника в магазините на телекома.

Watch Ultimate Design е изработен от 18K златна сплав с уникално съотношение на метални елементи, като съдържанието на злато е 75%. Безелът на часовника се състои от шест секции, които са ръчно инкрустирани чрез технология за златна инкрустация, постигната чрез усъвършенствана изработка в керамична форма. Злато се съдържа и в скала на панела.

Часовникът разполага с лека верижка с механизъм за закопчаване тип пеперуда, която може лесно да се регулира според размера на китката на потребителя. Часовникът идва и със собствен ексклузивен циферблат. Той представлява златна карта на света и модул, който показва сърдечния ритъм в реално време.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *