Техномаркет отваря нови магазини в Несебър, Видин и Шумен

През месец ноември Техномаркет отваря три нови магазина в България. Търговските обекти ще се намират между Несебър и Равда, във Видин и в Шумен. Локациите са подбрани така, че да са близо до потребителите.

Новите магазини идват точно преди голямото очакване на промоционални оферти за Black Friday. От компанията споделят, че и трите магазина ще са на добре познати и комуникативни локации, с големи паркинги.

Техномаркет Несебър ще отвори през ноември 2023 година. Адресът на магазина е на главния път Бургас-Несебър при разклона за Равда до Lidl. Разполага се в новия ритейл парк и ще е с 1 200 квадратни метра площ.

Техномаркет Видин ще посрещне първите си клиенти на 16 ноември 2023 година. Локацията е добре позната на жителите на града – в новия ритейл парка до Kaufland. Обектът е с 1 400 квадратни метра.

Техномаркет Шумен ще се открие до края на месец ноември в новия Ритейл парк на ул. Кралевиче 1. Площта на магазина е 2 000 квадратни метра.

По повод официалните откривания, Техномаркет ще има ексклузивни предложения за техника, уреди за дома и още много артикули. При сметка над 200 лв. получавате подарък бутилка вино, а при регистрация за лоялната карта на Техномаркет, имате възможност да се включите в томбола, в която можете да спечелите ваучер на стойност 50 лв.

Техномаркет има 50 търговски обекта в цялата страна и е ексклузивен представител на марките Miele и TCL. Предлага почти всички световни технологични брандове като Apple, Samsung, Sony, Delonghi, Philips, Tefal, Bosch, AEG, PlayStation и много други.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *