Новите игри в PC Game Pass през ноември

Xbox обяви три нови заглавия, които влизат в абонаментната услуга PC Game Pass: Headbangers: Rhythm Royale, Jusant и Wartales. Освен това платформата ще добави още няколко игри през месец ноември.

Така например от днес (2 ноември) е налична Thirsty Suitors (облачно, конзола и PC). Това е RPG, който следва историята на Жала, която се връща в града си Timber Hills, за да се изправи срещу грешките си, да се помири с бившите си, да примири културните различия и да стане човекът, за когото е предназначена, с активни бойни действия по ходове, скейтбординг и готвене.

На 6 ноември за PC идва Football Manager 2024. В играта можете да управлявате най-добрите отбори в света, създавате световен отбор и доминирате над вашите съперници в най-престижните футболни състезания. Три дни по-късно, на 9 ноември геймърите ще имат достъп до Dungeons 4.

Още три попълнения ще са налични на 9 и 13 ноември, а това са съответно Like A Dragon Gaiden: Човекът, който изтри своето име, Wild Hearts и Spirittea (13-ти). На 14 ноември ще е достъпна и Coral Island.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *