Първият експанжън на Diablo IV идва към края на 2024 г.

В рамките на BlizzCon, Blizzard разкрива някои от нещата, които компанията готви за своите игри. Така например по време на откриването на събитието научихме, че Diablo IV ще се сдобие с първото си разширение.

Vessel of Hatred ще се появи към края на следващата година и ще развие историята на основната игра. Ще научите съдбата на злодея Mephisto и ще разберете за неговите зли планове за Sanctuary.

DLC-то ще включва завръщането на джунглата Nahantu от Diablo II. Разширението също така ще представи съвсем нов клас герой. Blizzard обещава нови начини за игра и нови зли сили за побеждаване. Повече подробности обаче ще научим идното лято.

Преди това третият сезон на Diablo IV ще включва нов вид класове предизвикателства The Gauntlet. Тук ще се борите срещу други играчи от целия свят. Първото сезонно събитие в Diablo IV се нарича Midwinter Blight, като започва на 12 декември и продължава три седмици. Очакват се още неща през следващия месец или два, включително събитие за края на Season of Blood, което ще продължи шест седмици, наречено Abattoir of Zir.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *