Бизнес клиенти на Vivacom споделят впечатленията си от оптичния интернет на телекома

Vivacom предлага разнообразни услуги за свързаност, а сред тях е и бързият оптичен интернет достъп. Телекомът има четири плана в това отношение като скоростите в тях варират от 200 до 10 000 мегабита в секунда при изтегляне.

От Vivacom също така споделят и отзиви от техни клиенти, които използват бизнес опция за оптичен интернет. Ето и един от тях:

“Интернетът на Vivacom дава огромни предимства за нашия бизнес. През креативния хъб MISSIA23 ежедневно преминават около 200 души. Един от основните критерии, поради които ни избират като работно пространство, е именно оптичният интернет. Живот без интернет е имало и със сигурност ще има. Но бизнес живот – няма как да има“, казва Геновева Христова-Мъри, CEO на Ligna Group / MISSIA23 creative coworking space. „Vivacom ни осигурява високоскоростен интернет и надеждност. А това води до повече клиенти за нас. А повече хора означава повече бизнес. С оптичния интернет на Vivacom винаги има място за още”, допълни още Христова.

Оптичната мрежа на телекома вече покрива над 1 400 000 домакинства в 30 града в България, в 5 от които потребителите могат да се възползват от пълния потенциал на 10GIGA свързаността.

В момента Vivacom има и атрактивна оферта за частни клиенти. Те могат да се възползват от цена от 1 лев с ДДС на месец за първите до 4 месеца от срока на договора, заедно с EON TV. A, ако се абонират онлайн, клиентите ще получат оферта с до 6 месеца от срока на договора по 1 лев с ДДС на месец.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *