Тейлър Суифт е изпълнител на годината на Apple Music

След една изключителна и рекордна 2023 година, Тейлър Суифт е Изпълнител на годината на Apple Music. През първите 10 месеца на 2023 година, тя има 65 песни в Топ 100 на Apple Music Global Daily – повече от всеки друг изпълнител.

“Влиянието на Тейлър Суифт в музиката е напълно неоспоримо – не само през тази рекордна година, но през цялата й кариера”, каза Оливър Шусер, вицепрезидент на Apple Music и Beats.

Листата с песните от турнето Eras беше най-слушаната през годината. “Cruel Summer” от албума “Lover” на Суифт от 2019 г., стана един от най-големите хитове на лятото в Apple Music по целия свят. Песента се завърна в Global Daily Top 100 през април за първи път след четири години и остана там.

“Midnights” все още остава най-големият албум на всички времена от женски изпълнител в историята на Apple Music. Суифт е изпълнителката с най-много слушания и с най-много песни в Global Daily Top 100 на Apple Music.

Като Изпълнител на годината на Apple Music, Тейлър Суифт ще получи и награда, включваща специален силициев чип на Apple, закрепен между полиран лист стъкло и обработено алуминиево тяло.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *