Acronis MSP Academy помага в обучението на доставчиците на управляеми услуги

Acronis обяви старта на MSP Academy – образователна инициатива, целяща да предостави на доставчиците на управляеми услуги (MSP) бизнес и технологични знания, умения и инструменти, необходими за подобряване на работата им и растеж.

Партньорите на Acronis, преминали през обучение и сертифициране отбелязват 60% увеличение на приходите от продажби на продукти на Acronis и 40% намаляване на инцидентите, свързани с поддръжка.

MSP Academy е платформа за обучение, създадена за справяне с ключови предизвикателства, пред които са изправени MSP. Обхваща различни теми от стартиране на MSP, управление на успешен MSP бизнес, маркетинг на MSP бизнес и оптимизиране на ефективността и производителността на MSP техниците.

Учебната програма на MSP Academy е създадена, за да предлага обучение, обхващащо всички аспекти на управлението на MSP бизнес. Със съдържание, съобразено с бързите промени в технологиите, академията предлага малки модули, вариращи от три до седем минути. Участниците могат да се явят на изпит, за да получат значка Credly, която да споделят с колеги и клиенти, показвайки своята квалификация и ангажираност към непрекъснато обучение.

Предстоящите инициативи от Acronis включват организиране на хибридни тренировъчни лагери в сътрудничество с облачни дистрибутори и предоставяне на интересно учебно изживяване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *