Sandberg Mini Air Pump Lantern – компактна помпа и осветление

Този път имаме едно малко по-различно ревю, тъй като става дума за базов технологичен продукт, който обаче може да е доста полезен. Става дума за миниатюрна помпа с батерия и осветително тяло. Конкретният модел е на компанията Sandberg – Mini Air Pump Lantern.

Устройството е изключително компактно при размери 8.9 х 5 х 5 см. Това го прави лесно за пренасяне, без да заема много място е багажа. Зареждането става през USB Type-C порт, като можете да използвате включения в комплекта кабел. Разбира се когато сте на път можете да зареждате и в колата си, ако имате съответно зарядно/порт.

Под порта се намират двата бутона (за помпата и осветлението), а в горната част има скоба за закачане, както и отвор за всмукване на въздух. Отстрани е и отворът за надуване. В долната част на устройството е зоната за светлината.

В комплект с уреда идват няколко накрайника за надуване/изпускане, което прави помпата съвместима с множество продукти. Тя е достатъчно мощна, че да я ползвате за надуване/изпускане на дюшеци, възглавници, игрални аксесоари и пликове за съхранение на дрехи. Въпреки компактните си размери, джаджата се справя с тези задачи.

На фона на това устройството също така е удобно и по време на къмпинг например, тъй като може да бъде закачено и да служи като лампа. В тази му роля са налични три режима, два на солидна светлина и една на мигаща.

Батерията е с капацитет 1200 mAh, като зареждането ѝ отнема между 1 и 2 часа. С един заряд се постигат 15-20 минути при надуване или 5-6 часа като осветително тяло. Така можете да разчитате на него когато и където ви потрябва. Въздушният поток е 180-200 L/m, а налягането е до 4 KPA, това е достатъчно за повечето предмети, които ще ви се наложи да надуете.

Определено звукът от работа на попмпата е доста силен, но това не би трябвало да е проблем, тъй като основно тя ще се използва на открито и за кратки периоди. Иначе светлината е ярка за подобен размер и имайки предвид, че все пак има и други функционалности.

Определено оставаме с положителни впечатления за този компактен и функционален уред. Той може да е неразделна част от багажа ви за плажа или на къмпинг. Хубавото е, че той няма да заема много място и може да служи също така да осветява през нощта. За възможностите му като осветително тяло помага вградената скоба за закачане, която придава допълнително удобство.

Цената на Sandberg Mini Air Pump Lantern e 63 лв., като от компанията предлагат и 5 години гаранция.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *