Genesis представи наследника на Thor 303 TKL

Полският бранд за гейминг периферия Genesis анонсира своя нов модел компактна клавиатура, която се явява наследник на добре познатия Thor 303 TKL. Обновената версия идва под моделното наименование Thor 404 TKL.

С изцяло нов дизайн от затворен тип, избор от нови суичове и Hot-Swap технология Thor 404 TKL дава силна заявка да продължи успеха на предишния модел. Потребителите могат да избират между черен или бял цвят, като всеки от тях се предлага и с избор между Kailh Box Brown V2 или Gateron Yellow Pro суичове.

Според производителя, суичовете Gateron Yellow Pro имат издръжливост от 60 милиона клика и ниска точка на активиране от 2 мм при сила на натиск от 50 г в комбинация с време за реакция от 1 милисекунда. Kailh Box Brown V2 от друга страна разполагат с живот до 80 милиона клика и предлагат значително по-добро тактилно усещане в сравнение с класическите Kailh Box Brown суичове.

Включената Hot-Swap технология позволява бърза и лесна замяна на съществуващите превключватели с различни 5-пинови механизми, включително от компании като Cherry MX, Kailh и много други. Клавиатурата Genesis Thor 404 TKL също така разполага с усъвършенствани стабилизатори и висококачествено смазване.

Използван е изцяло затворен корпус за стабилност на клавиатурата и клавишите. Според производителя, обемът на клавишите е изключително нисък поради специалната пяна, скрита във вътрешността на модела.

Версията с Gateron Yellow Pro суичове ще се предлага за около 160 лв. с ДДС, а тази с Kailh Box Brown V2 ще е налична за около 170 лв.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *