Коледната кампания на А1 е за по-добра педиатрична грижа

А1 стартира своята коледна кампания с кауза, чрез която за втора поредна година ще подкрепи проект „Светулка“ на фондация „За доброто“. Тази Коледа абонатите на А1 могат да станат част от нея, като дарят сума по свой избор през приложението Моят А1 и неговата уеб версия.

Кампанията продължава до 31 декември, когато събраните дарения от клиенти ще бъдат удвоени от телекомуникационния оператор и сумата ще бъде дарена за преобразяването на детско болнично отделение в страната.

Всички настоящи частни абонати с една или повече услуги, които искат да допринесат за по-качествената болнична грижа за децата у нас, ще могат да добавят своето дарение през Моят А1. Необходимо е само да използват последната версия на приложението и да имат регистриран профил без значение дали са титуляр или само ползвател на съответната услуга.

Стойността на всяко дарение може да бъде между 1 и 100 лева, като сумата ще се начислява в следващата фактура без съпътстващи такси и ДДС. Няма ограничение в броя на даренията, стига общата им стойност да не надхвърля 100 лева за една услуга в отчетния период. Дарения над 100 лева, както и дарения от лица, които не попадат в обхвата на кампанията, могат да бъдат направени директно към фондация „За доброто“ през техния уебсайт.

„Миналата година дарихме в полза на педиатричното отделение в МБАЛ – Карнобат и вярваме, че има смисъл да продължим да подкрепяме по-качественото детското здравеопазване и тази година.“, коментира Илияна Захариева, директор „Корпоративни комуникации“ в А1 България.

След края на кампанията А1 ще обяви дарената сума след удвояването от компанията и ще анонсира избраното отделение, което ще претърпи цялостно обновяване, така че физическата среда да стане по-модерна и приветлива, а подходите за лечение да бъдат основани на емпатия и грижа и детето да бъде поставено в центъра на оздравителния процес.

One thought on “Коледната кампания на А1 е за по-добра педиатрична грижа

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *