Vivacom вече предлага и онлайн застраховане

Vivacom стартира съвместно с Boleron нова платформа за онлайн застраховане, която позволява сключване на една от шестте основни видове застраховки – „Гражданска отговорност“, „Автокаско“, „Пътуване в чужбина“, „Имущество“, „Планинска застраховка“ и „Екстремни спортове“.

От телекома определят като ключови предимства на услугата възможността за сравнение на различните оферти и заявяването на застраховките по всяко време. Сключването и плащането им се извършва онлайн с банкова карта, като Vivacom предоставя оферти от различни застрахователи, които могат да бъдат сравнени в реално време.

Застрахователните полици се генерират автоматично след плащането и се изпращат веднага на имейл по всяко време на денонощието. Всеки може да се застрахова извън работно време и в почивните дни, от компютъра или мобилния си телефон.

При закупуване на автомобилна застраховка „Гражданска отговорност“, всички необходими документи се доставят безплатно на клиентите, като системата автоматично напомня чрез имейл за изтичащи вноски. За допълнителна защита на автомобила Vivacom предлага и застраховка „Автокаско“, която покрива допълнителни рискове като кражба, грабеж, природни бедствия и др.

В сайта на Vivacom потребителите могат да купят здравна застраховка „Пътуване в чужбина“, включваща спешна медицинска помощ, която дава спокойствие по време на пребиваване извън страната, тъй като при възникнало събитие застрахователят покрива разходите за лечение. Друга стандартна застрахователна услуга, предлагана от Vivacom, е имущественото застраховане, което гарантира възстановяване на финансови средства за дома след бедствия като пожар, земетресение или наводнение.

Любителите на планинските изкачвания и екстремните спортове също могат да се възползват от онлайн застраховките от Vivacom, предназначени за туристически дейности в планината и практикуване на спортове като планинско колоездене, ски, сноуборд, алпинизъм, скално катерене и др. Тези застраховки стават все по-популярни, тъй като при инцидент застрахователната компания заплаща разходите директно на „Планинска Спасителна Служба“, без да се налага потребителите да плащат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *