Възможност да спечелите Huawei Watch GT 4 или покана за мастърклас на Ивет Лалова

Huawei и Ивет Лалова, която е посланик на бранда за България, дават възможност за спечелване на награди в нова Instagram игра.

През последното десетилетие Ивет започва работата си с компании, изпълнителни директори, спортисти и млади хора, на които доверява техниките си за мотивация, дисциплина и увереност, за които ще разкаже повече и на 25 ноември от 9:30ч. в INTERPRED WTC Sofia на първия си ексклузивен майсторски клас под наслов „Всички възможни победи“.

Освен да чуят истории лично от самата Ивет, посетителите ще имат възможността да спечелят 41-милиметрова сребърна версия на смарт часовника Watch GT 4. За да имате възможност да я спечелите трябва да последвате профила на @huaweimobilebg, да напишете в коментар на този пост #FashionForward и да отбележите поне 1 приятел. По-големият брой коментари от един потребител дава по-голям шанс за награда. Победителят ще бъде избран на случаен принцип и обявен на 28 ноември.

Още преди да бъде изтеглен победител за голямата награда – Huawei Watch GT 4, на 23 ноември, Huawei и Ивет ще предоставят и на още един късметлия награда – покана за събитието „Всички възможни победи“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *