Универсални преводачи с големи отстъпки за Black Friday

Не всеки знае много чужди езици, което би помогнало в разнообразни ситуации, но почти всеки иска да пътува в чужбина. В тези ситуации от полза може да бъде устройство, което превежда точно това, което ви трябва. Сега в рамките на промоциите около Черния петък (Black Friday) имате възможност да се сдобиете с такъв уред на по-изгодна цена.

Става дума за универсалните преводачи на Vasco Electronics, които поддържат над 76 езика и постигат точност над 90%. С тях можете да говорите на български, а преводачът предава гласово на 76 езика. Моделът Translator V4 поддържа още 108 езика при превод от снимки и 90 на текст. Устройството има SIM карта, предоставяща безплатен и неограничен интернет за цял живот в 200 страни, без допълнителни разходи. Сега този модел струва 607 лв. вместо 759 лв.

Наличен е и по-достъпен модел, Translator 3 за 565 лв. (намален от 706 лв.), който е с по-компактен и практичен дизайн и отново включва SIM, работещ в близо 200 страни. С дигиталния преводач на Vasco можете да говорите с над 90% от световното население. Електронен преводач Vasco Translator е готов за употреба директно от кутията и без допълнителни приложения.

Просто стартирайте устройството и преведете в движение, като получавате резултатите за ~ 0,5 секунда. Този транслатор в реално време работи с 10 преводачески алгоритъма, което е с 9 повече от всяко популярно приложение за превод.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *