Четири пътувания с ТaxiMe дават шанс да спечелите Huawei Watch GT 4

Платформата за таксиметрови услуги TaxiMe дава възможност на всички свои потребители да спечелят смарт часовник Huawei Watch GT 4 в цвят Rainforest Green. За да участвате в играта, регистрирайте профил в TaxiMe, ако нямате, и пътувайте 4 пъти до 10 декември 2023 включително.

Празничната игра е част от кампанията на TaxiMe “Викни TaxiMe без да те чуят“, която е насочена към тези, които все още не използват новите технологии. Приложението TaxiMе, функционира чрез най-новите технологии и самообучаващи се алгоритми за машинно учене. Те позволяват на системите да се саморегулират в условията на динамичен трафик, търсене, предлагане и поведението на хилядите потребители ежедневно.

За големия късметлия в играта е избрана зелената версия на Watch GT 4 46mm, която се отличава със стилна каишка от получени от рециклирани от морето материали и отличаващ се корпус с ринг, улесняващ следенето на две часови зони. И приложението ТaxiMe, и Huawei Watch GT 4 са съвместими както с iOS-базираните смартфони на Apple, така и с всички базирани на Android марки, и разбира се – с тези на Huawei.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *