Vivacom има ново портфолио от ТВ пакети за сателитна телевизия – EON SAT

Vivacom обяви официалното ребрандиране на своята услуга за сателитна телевизия, която става EON SAT. Освен новото име, лого, приемници и интерфейс, телекомът представя 3 нови телевизионни EON SAT пакета – EON SAT LIGHT, EON SAT FULL и EON SAT PREMIUM, които са на промоционална цена от 1 лев на месец съответно за първите 2, 3 и 4 месеца.

С EON SAT клиентите на телекома вече ще могат да гледат на до 3 телевизора едновременно и да избират измежду 19 000 заглавия от EON Видеотека, достъпна през Smart TV Аpp и EON Mobile.

Пакетът EON SAT PREMIUM се предлага с два EON SAT приемника и Smart TV App. Така потребителите могат да гледат над 155 канала, 20+ от които в HD качество, на три телевизора едновременно, както и получават достъп до премиум телевизионно съдържание – DiemaXtra, MAX Sport Plus, HBO, Cinemax, 7/8 TV. С включения Smart TV App и мобилното приложение клиентите на телекома в цялата страна вече могат да използват пълните функционалности на ТВ платформата EON.

„Най-голямото предимство на EON SAT телевизията е, че може да се използва практически във всяка точка на България.“, коментира Любомир Малоселски, директор „Продукти и услуги“ във Vivacom.

Потребителите на Vivacom могат да се възползват и от комбинации от сателитна телевизия EON SAT и домашен интернет с неограничен трафик със скорост до 10 Mbps. EON SAT LIGHT, EON SAT FULL и EON SAT PREMIUM в комбинация с 4G интернет могат да бъдат заявени за 1 лев на месец съответно за първите 2, 3 и 4 месеца, като след това цените на пакетите стават 34.90 лв./месец, 38.90 лв./месец и 69.90 лв./месец.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *