През декември Vivacom има празнични предложения

През целия месец декември Vivacom има изненади за потребителите си. Всички устройства от промоционалната коледна кампания на телекома могат да бъдат закупени на изгодни цени, в комбинация с мобилни планове Unlimited 300 и Unlimited MAX с 50% отстъпка за първите 6 месеца или с пакетите EON за 1 лев на месец за първите до 4 месеца. Офертите важат за всички настоящи и нови клиенти.

Сред устройствата от коледната кампания на Vivacom попадат актуалните флагмански модели от серията Samsung S23, които излязоха на пазара през тази година. Това са Samsung Galaxy S23, Samsung Galaxy S23+ и Samsung Galaxy S23 Ultra. Трите модела вървят в комплект с калъф и протектор и могат да заявени на лизинг с месечни вноски и с план Unlimited 300 с 50% отстъпка за първите 6 месеца. Селекцията от намалени смартфони по време на празничния декември се допълва от 5G модели на Nokia, Motorola и Honor, които се предлагат заедно с безжични слушалки.

За любителите на коледните филми и видеоигрите Vivacom е приготвил отстъпки на 50-инчов премиум смарт телевизор на Samsung и бюджетен 40-инчов модел на Hisense. Конзолата PlayStation 5 е с лизингови цени в комбинация с пакета EON Premium и високоскоростен интернет за 1 лев на месец за първите до 4 месеца.

През декември, във всички телевизионни пакети на телекома, за първи път в България, ще стартират нови ексклузивни филмови канали, които ще имат богато разнообразие от заглавия. От Vivacom са приготвили и изненада за всички любители на българското кино.

Магазините на Vivacom ще работят с празнично работно време и в почивните дни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *