Филмът Барби идва в HBO Max на 15 декември

Дългоочакваната стрийминг премиера на един от най-успешните филми на студиото Warner Bros. ще бъде факт на 15 декември, когато филмът Барби на Грета Геруиг с Марго Роби, Райън Гослинг и Америка Ферера ще е наличен за стрийминг в HBO Max.

По-рано тази година Барби влезе в историята като най-касовия филм на Warner Bros. за всички времена. Филмът беше приет изключително добре от публиката и продължи да събира още повече погледи, като половината от интернет феномена, наречен “Барбенхаймер”, тъй като и Барби, и “Опенхаймер” на Кристофър Нолан имаха премиера на една и съща дата.

Барби е и най-печелившият глобален филм в 100-годишната история на студиото, изпреварвайки Хари Потър и даровете на смъртта” от 2011 г: Част 2. Саундтракът на филма е номиниран и за 11 награди GRAMMY в седем категории, като четири от петте номинирани заглавия за най-добра песен, написана за визуална медия, са включени в официалния саундтрак на филма.

Сътрудничеството на Геруиг с Mattel проследява разочарованата Барби (Марго Роби), която се ориентира в идеите за смъртност и съществуване в условията на патриархата – система, която Кен (Райън Гослинг) внася в Барбиленд, поставяйки Барбитата в подчинено положение. Барби трябва да се съюзи с човека, който си играе с нейната кукла, една също толкова разочарована майка и служителка на Mattel Глория (Америка Ферера), за да преоткрие себе си и красотата в човешкия живот.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *