Започват продажбите у нас на Galaxy S23 FE

Samsung обяви старт на продажбите на най-новото попълнение във FE серията мобилни устройства, част от екосистемата Samsung Galaxy — смартфонът Galaxy S23 FE. Galaxy S23 FE се предлага на цени, стартиращи от 1369 лв. в цветове: Мента, Крем, Графит и Лилаво индиго.

Galaxy S23 FE запазва познатия дизайн на S серията с новата “плаваща“ камера и премиум покритие със сертификат IP68 за водо- и прахоустойчивост. Освен това, той включва рециклирани материали и опаковка.

Основната камера залага на 50MP сензор с висока резолюция и 3X оптичен зуум. Има подобрения в сферите на нощната фотография, портретите, стабилизация на изображението и т.н. В Pro режим, контролерите за скорост на затвора, блендата, ISO и други могат да се настройват ръчно според предпочитанията. Камерата на Galaxy S23 FE е снабдена с инструменти за редактиране, захранвани от изкуствен интелект.

Батерия с капацитет 4,500mAh се зарежда до 50 процента само за 30 минути с 25W адаптер, който обаче не е включен в комплекта. Заложено е на 6.4-инчов Dynamic AMOLED 2X дисплей с технологията Vision Booster.

Galaxy S23 FE включва разнообразни рециклирани материали както във вътрешните, така и във външните компоненти на устрoйството, включително рециклиран алуминий и стъкло, рециклирана употребявана пластмаса от отпадъчни риболовни мрежи, бидони за вода и пластмасови бутилки.

Новият Galaxy S23 FE е създаден за дългосрочна употреба с предвидени четири поколения обновления на операционната система и пет години поддръжка на решенията за сигурност. Той идва с Android 13. Иначе са налични 8GB RAM и 128/256GB памет за файлове, както и 4-нанометров чипсет Exynos.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *