Вторият сезон на HALO идва през февруари по SkyShowtime

SkyShowtime обяви днес, че дългоочакваният втори сезон на хитовия сериал HALO ще се появи на платформата през февруари 2024 г. Епизоди 1-2 ще могат да се гледат ексклузивно в SkyShowtime от 9 февруари, а останалите епизоди ще се излъчват всяка седмица след това.

Във втория сезон Master Chief Джон-117 повежда екипа си от елитни спартанци срещу извънземната заплаха, известна като Заветът. След шокиращо събитие на безлюдна планета Джон не може да се отърси от усещането, че войната му е на път да се промени, и рискува всичко, за да докаже това, в което никой друг не иска да повярва – че Заветът се готви да атакува най-голямата крепост на човечеството. Когато галактиката е на ръба, Джон се отправя на пътешествие, за да открие ключа към спасението на човечеството или неговото изчезване – Halo.

Сред новите попълнения в актьорския състав този сезон са Джоузеф Морган (Дневниците на вампира, The Originals) и Кристина Родло (Никой не излиза жив оттук, Световно първенство по футбол за бездомни). Морган се присъединява към сериала в ролята на Джеймс Акърсън, страховит разузнавач, който е прекарал кариерата си в издигане по стъпалата на секретната Служба за военноморско разузнаване на СС на ООН. Родло е Талия Перес, ефрейтор, специализирал лингвистика в комуникационното подразделение на тайната служба на военноморското разузнаване на Съвета за сигурност на ООН, новобранец, който все още не е видял истинска битка. Завръщащата се от първи сезон, Лаера (Фиона О’Шонеси) е довереницата, съпругата и партньорката на Сорен в престъпленията. Синът на Сорен и Лаера, Кеслър (Тайлан Бейли), е имал сравнително спокойно, макар и необичайно детство, израствайки в the Rubble.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *