Vivacom отключва всичките си телевизионни канали до 18 януари

Vivacom дава свободен достъп до телевизионни канали и EON Видеотека. От 12 декември до 18 януари всички настоящи и нови ТВ потребители на телекома ще имат възможността да гледат премиум съдържание от спортни и филмови канали, EON Видеотека и два нови премиум филмови канала – CineStar TV HD и CineStar TV A&T HD.

Двата телевизионни канала излъчват едни от най-добрите филми и сериали, включително хитови холивудски и европейски продукции, а също и детски анимационни филми. Те са локализирани на български език със субтитри, излъчват се в HD качество.

Всички потребители, абонирани за пакетите EON LIGHT и EON FULL, ще имат достъп до ТВ съдържанието на най-високия план EON PREMIUM, което включва спортните пакети DiemaXtra и MAX Sport Plus и филмовите канали на HBO и Cinemax. Трите празнични пакета ще се заявяват само през портала My Vivacom.

За да зарадва и абонатите на най-високия план EON PREMIUM, Vivacom е приготвил специална PREMIUM Видеотека с поредица от девет филми, които само те ще получат. Сюжетът им разказва за криминалния психолог Ричард Брок и неговите заплетени криминални случаи във Виена. Всеки от филмите е с времетраене от деветдесет минути и озвучен на български език.

Свободният достъп до допълнителните канали и EON Видеотека ще се предостави на всички ТВ абонати на Vivacom.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *