tbi bank с нови функционалности за мобилното си приложение

tbi bank добавя нови функционалности към мобилното си приложение. Така клиентите на банката вече могат да правят над 150 вида плащания към всички институции с бюджетни сметки в страната. Услугата е без допълнителни такси и се извършва само с няколко клика в tbi bank app – потребителите трябва единствено да въведат IBAN на бюджетната организация.

Сред другите новости в приложението е възможността за генериране на документи като „Извлечение по сметка“ и „Движение по сметка“, които могат да бъдат свалени в pdf или excel файл. Клиентите на tbi вече могат да изтеглят на устройствата си и договор за заем, ако той е сключен през мобилното приложение.

Оптимизация е направена и в секция „История на трансакциите“, където потребителите вече могат да правят справки по ключова дума и да филтрират по предварително зададени критерии като период, сума, вид трансакция.

Оферти, образователно съдържание и игри с награди също са налични в приложението, благодарение на партньорството със Storyly – платформа за ангажиране на потребителите чрез интерактивни истории за мобилни приложения и сайтове.

One thought on “tbi bank с нови функционалности за мобилното си приложение

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *