Нови саундбар модели от LG за 2024 г.

LG представя своята саундбар серия за 2024 г., включително модели S95TR, SG10TY и S70TY. Новите решения осигуряват Dolby Atmos с технология DTS:X. Има и система WOWCAST (S95TR и SG10TY) за безжично свързване към телевизори LG с поддръжка за Dolby Atmos.

И трите нови саундбар модели работят с WOW интерфейс за управление на саундбар настройките и споделяне на режима на звука с телевизора. Премиум моделът S95TR има 810W мощност и 15 канала. S95TR може да се похвали с 5 възходящи канала, включително първия в индустрията централен възходящ високоговорител. Централният високоговорител е издигнат до нивото на телевизионния екран.

S95TR се отличава с подобрени високочестотни говорители за обогатяване на басовите звуци и оптимизиране на цялостния баланс между саундбара и субуфера. S95TR е проектиран с матова цветова палитра, материали и покритие, за да се намалят ефективно отраженията.

Дебют на CES през януари

SG10TY е саундбар с Wi-Fi за високо качество на звука, а дизайнът се съчетава с широчината и цветовете на рамката на LG OLED телевизорите. Този модел също така разполага с първия в индустрията централен високоговорител, който осигурява по-голяма яснота на гласа. Наклоненият под ъгъл дизайн осигурява хармонично звуково и визуално съответствие с нивото на екрана на телевизора.

Специализирана скоба за модел S70TY позволява на потребителите да поставят саундбара директно под QNED телевизора. Тази скоба осигурява удобно решение за директно прикачване, елиминирайки необходимостта от пробиване на дупки в стената при инсталация.

Технологията LG Triple Level Spatial Sound прилага анализ на каналите чрез 3D двигател, който впечатлява с усещане за пространство. LG AI Room Calibration анализира средата в стаята и регулира настройките. Ново за 2024-та – AI Room Calibration разширява възможностите си за калибриране на звука на задните съраунд високоговорители.

През 2024 LG планира да представи на международния пазар и ново попълнение при високоговорителите и безжичните слушалки. XO2 предлагат автентично, многопосочно аудио за LG XBOOM 360 говорителите. С отличителен, конично-цилиндричен дизайн, те излъчват звук във всички посоки, осигурявайки постоянно, висококачествено аудио забавление за всички слушатели. Компактните им размери са в комбинация с 20-часовия живот на батерията и степен на защита IP55. Има и 360-градусово mood осветление.

Безжичните слушалки LG TONE Free T90S предлагат балансиран звук, подобрен Dolby Head Tracking и усъвършенстван Adaptive ANC. В допълнение, T90S поддържа Plug & Wireless, позволявайки на слушателите да се наслаждават на любимите си предавания, филми и музика на устройства без Bluetooth, като използват кутията за зареждане като Bluetooth предавател.

LG ще покаже най-новите си продукти по време на изложението CES в Лас Вегас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *