Пощенска банка и Vivacom си партнират във връзка с услугата Smart POS by Postbank

Vivacom и Пощенска банка обединяват усилията си в партньорство, насочено към представяне и популяризиране на мобилното приложение „Smart POS by Postbank“ на Пощенска Банка, предназначено да улесни дигиталните плащания за малкия бизнес в България.

Услугата „Smart POS by Postbank” е мобилно приложение, което превръща мобилния телефон в ПОС терминал. Софтуерът дава възможност да се приемат плащания с карти Mastercard и Visa, включително дигитализирани карти, директно на мобилен смартфон, като по този начин елиминира нуждата от закупуване, инсталиране и поддържка на допълнително ПОС устройство. За да се гарантира високо ниво на сигурността и бързина при всяка трансакция, се прилага технологията, използвана при EMV чип картите.

Настоящата кампания за „Smart POS by Postbank” се реализира с подкрепата на картовите организации, в т.ч. и на международния опит на Mastercard, като лидер в технологичните решения за картови разплащания и подпомагането на дигитализацията и конкурентоспособността на малкия бизнес в България, което е част от стратегията на компанията да включи 50 милиона малки и средни предприя по света в цифровата икономика до 2025 год.

„Smart POS by Postbank” работи с всички смартфони, които имат вградена NFC технология и операционна система Android и са част от портфолиото на Vivacom.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *