Infinix демонстрира интересни технологии по време на CES

Infinix беше отличена с наградата за “Най-иновативна марка мобилен телефон” от Global Top Brands Awards 2023-2024 по време на изложението за потребителска електроника CES 2024. Смартфоните на компанията все още не са налични в Европа, но очакваме и това да стане скоро. Според Worldwide Quarterly Mobile Phone Tracker на IDC през третото тримесечие на 2023 г. Infinix постига най-голям годишен ръст на доставките сред световните марки смартфони, осигурявайки си място в топ 10.

На изложението Showstopper CES 2024 Infinix демонстрира три нови технологични постижения:

Infinix E-Color Shift: Първата в индустрията технология за персонализиране на задния панел на мобилен телефон, използваща филмов материал E Ink Prism 3 ePaper.

Infinix AirCharge: Първата в индустрията търговски приложима технология за безопасно безжично зареждане чрез магнитен резонанс. Тя дава възможност на потребителите да зареждат своите смарт устройства в радиус от 0-20 см без физически контакт със зарядни подложки.

Батерия Infinix Extreme-Temp: Първата в индустрията технология за батерии, която може да се зарежда при екстремно ниски температури от -40 градуса по Целзий.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *